Kako odabrati idealan kaput za Vašu liniju i po Vašem ukusu

Na pragu smo zime. Dani postaju sve kraći i hladniji. Odlažu se laganije stvari, a u ormare se polako vraćaju topliji odevni predmeti. Kaputi, jakne, cipele, čizme, šalovi, kape, rukavice, ponovo se nalaze u obaveznim dnevnim temama: Šta sutra obući na posao, na fakultet, u školu? Toplija, zimska garderoba, uvek je sa sobom nosila određenu dozu stila, među kojima se najviše izdvajaju kaputi. Ne samo da nas čuvaju od hladnoće u periodu kada nastupe najhladniji dani u godini, već kaputi, u poslednjih nekoliko decenija, predstavljaju i veoma bitan modni detalj, koji onome ko ga nosi daju ogromnu dozu elegancije i stila. Veoma je bitno da jakne, džemperi, prsluci, kao i drugi topliji odevni predmeti i detalji poseduju kvalitet kada napolju podeok padne ispod nule, ali ono što Vašoj odevnoj kombinaciji dodaje posebnu draž, svakako jesu zimski kaputi.

Kaputi na zakopčavanje, na preklop, sa velikim dugmadima, vuneni kaputi ravnog kroja ili pak strukirani sa krznom ili reverima, svako ima svoj ukus prilikom odabira idealnog za sebe. U zavisnosti od visine, konstitucije, a takođe i stila, svi imamo svoja merila po kojima dolazimo do izbora pravog kaputa za sebe. Koliko je značajno da nas kaput zaštiti od vetra tokom hladnih zimskih dana, možda čak i jednako bitno je i da nam taj isti kaput pristaje i da ide uz naš modni stil. Sigurno da ne bi bila neka velika greška izjaviti da nas kaputi na neki način definišu kao osobu. No, svako ima svoj stav po tom pitanju, te ćemo ostaviti da sami odlučite da li je to tako ili ipak nije.

Odvažne žene se kreću svuda oko nas, a njihovi modni izbori dosta govore o njihovoj ličnosti. Takve žene su neustrašive, neobične, a ujedno poseduju i romantičarski duh. Jedna od opcija je da se odabere kaput koji se uklapa uz svaku odevnu kombinaciju. Svaka dama, koja drži do sebe, trebala bi da izgleda elegantno i otmeno, ne samo za vreme letnjih meseci, već i po hladnom vremenu. Kaputi koji se nalaze u ponudi konfekcije TimBB će Vam svakako pomoći da probudite i istaknete Vašu ženstvenost. Naši zimski kaputi su dizajnirani i osmišljeni sa puno pažnje upravo zbog toga što smatramo da namena ovog odevnog predmeta nije samo žaštita od mraza i vetra. Tkanine koje koristimo pružaju najbolju žaštitu od ovakvih vremenskih uslova, ujedno omogućavajući da istaknete Vašu prefinjenost i otmenost.

Inspiracija za dizajn naših kaputa dolazi direktno iz osamdesetih, koje su nam svojim neprolaznim modnim stilovima dali osnovu u izradi ove kolekcije ženskih kaputa. Poznata je činjenica da se modni trendovi iznova vraćaju na modnu scenu, tako da nas svake sezone, kada dođe vreme za nove kreacije, uhvati nostalgija upravo za duhom ovih, bar što se mode tiče, zlatnih osamdesetih. Naša nova kolekcija nudi odevne komade koji odražavaju jedinstven stil koji je inspirisan odvažnim krojevima ove modne epohe.

Uz ženske kapute kofekcije TimBB, imate mogućnost da zablistate i da u dobrom raspoloženju dočekate zimu ugrejane, a istovremeno i stilizovane. Možete prošetati našom online prodavnicom i upoznati se sa ponudom garderobe vrhunskog kvaliteta i dizajna koju Vam nudimo. Prefinjen, moderan i pre svega kvalitetan, sinonimi su za kapute koji se mogu naći svake sezone u ponudi konfekcije TimBB. Nikada nije bilo lakše izgledati dobro u zimskom periodu nego sada!

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Prodavnica